Kontakta oss på + 44 077899 63891 VÄRLDEN - DAGLIG FRAKT - Vanlig leverans till USA 2/3 dagar

Star Rider - Skyla

Jag heter Skyla och jag har den bästa ponnyn som heter CJ och åker en annan som heter Leo!

Jag är 2 år och har ridit ponny hela mitt liv. Jag fick min första ponny CJ strax efter min 1 -årsdag och vi har varit på så många äventyr tillsammans. Mamma säger att jag är en elak liten diva när jag vill vara och jag vet hur jag får alla runt mitt lillfinger. Jag bor med min mamma pappa och vår hund Arlo. Min pappa jobbar bort så det brukar betyda att jag och mamma har mycket extra tid att spela ponnyer.

När jag inte blir lerig nere på gården gillar jag att dansa där jag knackar, balett och acro. Min ponny heter CJ och jag älskar honom väldigt mycket. Han är en mycket kärleksfull ponny och försöker alltid sitt bästa för att behaga mig och mamma. Ibland kan han vara lite fräckt och inte vilja gå in i sitt stall och det är väldigt roligt att se mamma försöka dra honom in i det, i slutändan måste mamma få honom att gå bakåt så att han inte märker att han är i den. Han gör det dock inte så ofta. Vår favorit sak att göra tillsammans är att gå på massor av hackor och utforska fälten. För några månader sedan blev cj lite rädd för något när jag travade och hoppade i sidled men min Inky Dinky höll mig trevlig och säker. Det skrämde mig dock och det är bara väldigt nyligen som jag har gjort lite trav igen och jag älskar det. CJ är 12 år och en palomino -sektion A. CJ har en bästa vän som heter George. Jag har också nyligen börjat rida på en ponny som heter Leo och vi gjorde vår första show tillsammans häromveckan och vi kom 1: a där jag och mamma bor jag måste vara lite äldre innan jag kan visa CJ. Jag kommer att göra några vintershower med Leo och jag är väldigt upphetsad. 


Vad har varit svårt för dig att lära dig med ridning hittills? Det svåraste för mig hittills är mitt trav. Jag är väldigt bra på mina uppgångar i promenad men jag har inte riktigt behärskat dem i trav än men mamma säger att jag ska hämta det väldigt snart.

Vad är din favorit sak med ridning?  Min favorit sak med ridning är att kunna gå på stranden hela tiden och gå björnbärsplockning på några av våra hackor.

Vad vill du uppnå med din ridning?  Jag skulle vilja vara tillräckligt säker på att göra lite trav själv med Cj i utfallet.

Vad vill du göra när du blir stor? 'När jag blir stor vill jag bli Leo'!

Vad är din favorit sak med din ponny eller ponnyn du rider? Min favorit sak med Cj är hur mild han är. Varje morgon kommer han travande till porten så snart han ser mig och jag älskar det. Min favorit sak med Leo är att han ser ut som anda och är också väldigt mild.

Vad tror du att du skulle göra om du inte åkte? Om jag inte cyklade skulle jag gå massor av promenader och dansa mycket mer

Varför gillar du din Inky Dinky Saddle? Jag älskar min bläckfina sadel eftersom den har ett vackert hjärta på och en fin rem för mig att hålla i. Mamma säger att hon älskar den bläckiga dinky sadeln eftersom vi nu kan gå i hackar själva utan att behöva försöka hitta någon att gå bredvid mig medan mamma leder CJ. Vi älskar båda hur trygg och säker jag är i min Inky Dinky.

Vilka råd skulle du ge till andra Inky Dinky -ryttare? När vi först fick vår bläckiga tänk var mina ben inte tillräckligt långa för stigbygeln så mamma köpte några nylonhalsband utan hål i och de var riktigt bra som stigbygel som de kunde vara hur lång som helst.

Vi älskar den inky dinky sadeln och hur mångsidig den är att den passar på Cj men den skulle också passa på stora Archie som också är en shire på våra stall!