Kontakta oss på + 44 077899 63891 VÄRLDEN - DAGLIG FRAKT - Vanlig leverans till USA 2/3 dagar

Star Rider - Arthur

Månadens ryttare! 

Den här månadens Inky Dinky Rider är Arthur, från Cambridgeshire, Storbritannien.

Arthur är 2 år gammal och har åkt sedan han bara var 9 månader, tack vare sin Inky Dinky-sadel!

Jag rider på 3 ponnyer, den första är Casper, det här var den första ponnin jag någonsin cyklade, och min mamma är övertygad om att han är en verklig enhörning! Casper är en walesisk sektion En ponny som älskar att rulla på fältet ... och bli täckt av lera precis som jag! Tyvärr har vi inte kunnat se Casper nyligen på grund av låsning, men vi hoppas kunna träffa honom igen snart.
 Den andra ponnyn är en sassy Shetland som heter Merry Berry, Merry tillhör en av mina bästa vänner, Bonnie, men Bonnie låter mig rida på henne och borsta henne. Merry är lite av en prinsessa, och jag älskar att leda henne runt och mata morötter! Jag gillar också Merrys hus, hon har två vänner som är riktigt stora, men jag gillar att ge dem morötter också! 
Den tredje ponnyn är en 14.3 cob som heter Apollo, och han tillhör min farfar! Det är ganska högt upp, men min Inky Dinky Saddle betyder att jag är supersäker så jag känner mig inte rädd alls! Apollo gillar det när jag rider på honom, mamma säger att det är för att han är lat och jag gillar bara att gå honom uppför vägen ... hans favoritövning!
Min favorit med ridning är att bli lerig medan jag gör mig redo att åka. Jag har börjat göra små bitar av trav också som jag tycker är roligt eftersom det är så studsigt! 
Jag älskar också vatten, så innan jag åker gillar jag att bli blöt ... även på vintern. Min mamma är en ridinstruktör, så jag går ibland till några olika gårdar med henne och jag vet var slangröret är på varje enskild!
 Jag älskar att rida för det är ute! Jag har en ny lillasyster nu, så jag kan inte vänta med att åka med henne! Jag kan lära henne allt jag vet ... Jag kan till och med låta henne låna min Inky Dinky Saddle ... kanske.
 Om jag inte cyklade tror jag att jag skulle spendera mer tid på att cykla, vilket är min andra favorit sak att göra!
Jag älskar min Inky Dinky-sadel eftersom det betyder att mamma inte behöver hålla fast vid mig (vilket jag hatar!) Och det betyder att jag också kan åka på de stora ponnyerna. Jag åt också lite choklad på min promenad runt byn, choklad är min favorit och min Inky Dinky Saddle gör mig säker så att jag kan äta istället för att hålla på.
Mitt råd till andra Inky Dinky-förare skulle vara att alltid ta snacks till stallen. Mamma tar alltid agggges och hon pratar mycket, så jag äter snacks och leker med vatten, och det är jättebra!
Ge alltid dina ponnyer snacks också, de älskar morötter!

Om du vill presenteras som månadens Inky Dinky Rider så är allt du behöver göra att kontakta dig via e-post eller via en av våra Instagram- eller Facebook-sidor! 

Din lilla får också ett certifikat!